Termeni si conditii

Vânzătorul se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terti. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. 

Cumpărătorul îşi dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător şi de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing direct. În condiţiile Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi la cererea scrisă a Cumpărătorului, datată şi semnată, expediată pe adresa Vânzătorului, acesta se obligă: 

    • să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale; 

    • să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să steargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit; 

    • să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoţionale, produse gratuite, precum şi informaţii prin postă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vânzător şi partenerii săi. 

Cumpărătorul se obligă să platească la primirea coletului produsele comandate.

Cumpărătorul a luat la cunoştinţă detalii despre:


Taxele de curierat sunt suportate de către client.


Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.


Vânzătorul se obligă să tipărească produsele cumpărătorului cu textul pentru care a primit Bun de Tipar.


Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris sau telefonic vânzătorului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în condiţiile în care nu a dat Bun de Tipar.